Sziasztok! Tetszik az oldalunk?? -on keresztül 990.-Ft-al támogathatsz minket! KATTT IDE! Köszönjük!


Home » » Boszorkányság (1988)

Boszorkányság (1988)


Szereplők: David Hasselhoff, Linda Blair, Catherine Hickland, Annie Ross, Hildegard Knef

A film elején egy hatalmas házat látunk, ahol egy terhes nőt igyekeznek vasvilla-végre szúrni, mivel azt gondolják róla, hogy boszorkány. A nő viszont nem akar ilyen szörnyű halált halni és inkább kiveti magát egy emeleti ablakból, hogy a földön loccsanjon szét az agyveleje (mennyivel szebb halál!). Ezután pár évtizedet átugorva a jelenben találjuk magunkat, amikor a ház még mindig áll, csak épp nem lakik benne senki. Itt töketlenkedik viszont a film két főhőse, David Hasselhoff és csodálatos menyasszonya, akikről kiderül, hogy nem élnek szexuális életet, mivel a kb. 30 éves – amúgy kurva csinos – asszonyka a nászéjszakáján szeretné elveszíteni a szüzességét (micsoda f*szság, szerintem a forgatási szünetek alatt orrba-szájba kúrták egymást). A nő amúgy épp a boszorkányság témakörében kutakodik (ezért töketlenkednek a ház körül), amelyben segítségére van egy rejtélyes német nyelvű, mágiáról szóló könyv is, melynek rejtélyességét – az asszony szerint – mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy még soha nem fordították le más nyelvre (biztos nem azért, mert rohadt nagy baromság az egész, dehogy). Közben egy másik vonalon megismerhetünk egy családot, akik érdeklődnek a ház iránt, így egy ingatlankereskedő társaságában elutaznak a helyszínre, ahol meglepve tapasztalják, hogy Hasselhoff és menyasszonya illegális lakásfoglalóként már befészkelték magukat a házba. Mielőtt azonban elzavarnák őket a picsába, megsokasodnak a furcsa, megmagyarázhatatlan jelenségek: az egyik nőt (akit az ördögűzős Linda Blair alakít) valamilyen sötét erő átráncigálja a pokolba a kád lefolyóján keresztül, egy vénasszonynak két démon vagy mi a rák (valójában két fogyatékos öregember) összevarrja a száját és belelógatják fejjel lefelé a kéménybe, amit mit sem sejtő főhőseink begyújtanak, és még lehetne sorolni, de nem akarom elmesélni az egész filmet, mert ezen ismertető hatására biztos sokan meg akarják majd rendelni DVD-n. Mindenesetre lesz még itt keresztre feszítés, máglyahalál, vudu-baba szúrkálás, sőt, még nemi erőszak is (az ördög megrakja Hasselhoff menyasszonyát), úgyhogy aki egy igényes horrorfilmre vágyik, az mindenképp szerezze be a Boszorkányságot.


 DVD Rip - Szinkronizált - LETÖLTÉS - 1,06 GB
(Kicsomagoláshoz szükséges jelszó: onlinepont)
.

SEGÍTSÉG LETÖLTÉSHEZ!

A új felugró ablakban 5 mp után katt a "SKIP THIS AD vagy SKIP AD" feliratra s végül katt a "Download through your browswe" a letöltés elindul.
............................................................

Fontos, hogy a letöltés csak Chrome böngészővel használható. (ITT letölthető)

KATEGORIÁK!

2015 (183) 2016 (166) 2017 (3) Akció (644) Animáció (263) Családi (462) Dokumentum (20) Dráma (507) Életrajzi (60) Fantasy (143) Feliratos (76) Háborús (52) Horror (337) Kaland (492) Krimi (286) Misztikus (206) Romantikus (334) Sci-Fi (230) Thriller (450) Történelmi (71) Vígjáték (691) Zenés (79)

FACEBOOK!

FILM KÉRÉS ITT

Név

E-mail *

Üzenet *

HIBA JELZÉS!

Kérjük amint hibát észlel vagy észrevétele van írjon nekünk.
Pl.: Nem működő vagy törölt linkek.
ingyenfilmletoltes@freemail.hu

Minden film-link külső forrósból származik, azt bármikor törölheti, ha letöltöd azokat, akkor azt a saját felelősségedre teszed, és 24 órán belül köteles vagy törölni.

____________________

Az oldalon "ingyenfilmletoltes.hu"-n kizárólag letölthető filmeket kategorizáltunk és gyűjtöttünk össze, amelyeket nem saját szerverekein tárolunk, mi csak link gyűjteményként tesszük közzé. A blogon bemutatott filmekhez tartozó linkek kizárólag promóciós jellegűek. Ha letöltöd azokat, akkor azt a saját felelősségedre teszed, és 24 órán belül köteles vagy törölni, ellenben bűncselekményt követsz el.

7d35bc33b9e48de92e5b19a16405fec2http://sh.st/st/7d35bc33b9e48de92e5b19a16405fec2/yourdestinationlink.com http://sh.st/s/yourdestinationlink.com
 
Copyright © 2015 FILM LETÖLTÉS
Distributed By Gooyaabi Templates
-->