Ha nem működő film-linket találsz kérlek jelezd felénk hogy javíthassuk "ingyenfilmletoltes@freemail.hu" vagy írj kapcsolat pontban!
Home » , , » Gladiátorok - visszatérve a halálból (2010)

Gladiátorok - visszatérve a halálból (2010)


Szereplők: Massimo Carnevali (Retiarius kiképző) James Fowler (Murmillo) Ben Jones (Thracian) Alex Mariotti (Retiarius) Cristiano Mariotti (Ifjú retiarius)


Visszahozunk halottaiból hat gladiátort, akiket tizennyolc évszázaddal ezelőtt öltek meg az arénában. Brutális, véres, látványos – a gladiátorjátékok rövid összefoglalását adják a Római Birodalom erőszakos lelkületének. Az álarcok mögött rejtőző emberek titka sosem került napvilágra. Most Yorkban, egy római kori temetőben feltárt csontvázak minden eddiginél színesebben, részletesebben mesélnek hat gladiátor életéről és haláláról, a harc szabályairól, az ellenfelekről, a halálukat okozó csapásokról. A maradványaikból lett törvényszéki bizonyítékok életre keltik az aréna legendáit: Bestiariust; Secutort, az üldözőt; Equitest, a lovast; Murmillót, a nehézsúlyút; Retiariust, a hálós harcost; és Trákot, a bajvívót.


 DVD Rip - Szinkronizált - LETÖLTÉS - 800,1 MB
(Kicsomagoláshoz szükséges jelszó: onlinepont)
.

KATEGÓRIÁK!

2015 (190) 2016 (189) 2017 (31) Akció (714) Animáció (292) Családi (507) Dokumentum (25) Dráma (558) Életrajzi (63) Fantasy (166) Feliratos (94) Háborús (56) Horror (379) Kaland (543) Krimi (307) Misztikus (228) Online TV (5) Romantikus (363) Sci-Fi (272) Sorozatok (5) Thriller (477) Történelmi (76) Vígjáték (753) Zenés (87)

FACEBOOK!

FILM KÉRÉS ill KAPCSOLAT!

Név

E-mail *

Üzenet *

KICSIT ROLUNK!

Jó szórakozást, és kellemes időtöltés kívánok, minden kedves látogatónak! A weboldalon ingyen regisztráció nélkül tölthető le mozifilmek találsz. Kövess minket a Facebook-on, hogy értesülhess az új filmmegjelenésekről, és a felkerült új tartalmakról.

Ezen a weboldalon és a weboldalt kiszolgáló szerveren illegális tartalom nem található!
Online-film.hu weboldal csupán az interneten bárki által elérhető linkek kategorizált gyűjteménye.

Mindenkinek kellemes szórakozást és filmnézést kívánok! További szép napot!

HONLAP TÁMOGATÁSA!

Tisztelt látogató, amenyiben tetszik az oldalunk kérjük támogasson minket paypal on kereszül 500 Ft/ alkalom. Köszönjük!BANNER!

 
Copyright © 2015 FILM LETÖLTÉS
-->