Ha nem működő film-linket találsz kérlek jelezd felénk hogy javíthassuk "ingyenfilmletoltes@freemail.hu" vagy írj kapcsolat pontban!
Home » , » Asteris és a vikingek (2006)

Asteris és a vikingek (2006)Szereplők: Roger Carel, Lorànt Deutsch, Sara Forestier, Jacques Frantz, Pierre Palmade

Egy másik rajtaütés után egy üres faluban a Vikings Timandahaf főnöke félreérti a druidájának, Cryptografnek a magyarázatát, akinek a félelem szárnyakat ad a lakóknak, és azt hiszi, hogy az a félelem ténylegesen arra készteti a falusiakat, hogy repüljenek. Úgy döntenek, hogy üldözik a félelem bajnokát Gaulban hogy tudják meg, hogy hogyan lehet repülni és lehet legyőzhetetlen harcosokat készíteni nekik. Időközben Vitalstatistix unokaöccsét, Justforkixet, elküldik Parisiumből a Gaulish faluba hogy ember legyen, és Asterixet és Obelixet kijelölik arra, hogy eddzenek az ifjú. Cryptograf hülye fia, Olaf, Asterixszel és Obelixszel hallgatja a gyáva Justforkix egy beszélgetését és elrabolja őt. Amíg miközben visszatér a Viking faluhoz, Justforkix találkozik, Abba, Timandahaf lánya, és ők beleesnek az egymás iránti szerelembe. De a Machiavellian és ambiciózus Cryptograf azt tervezik, hogy Abbával összeházasodnak a fiával, Olaffal és erőteljessé válnak. Végül Asterix rájön, hogy ez nem félelem, ami szárnyakat ad, ez szeretet.


  DVD Rip - Szinkronizált - LETÖLTÉS - 483,9 MB
(Kicsomagoláshoz szükséges jelszó: onlinepont)
.

KATEGÓRIÁK!

2015 (190) 2016 (189) 2017 (30) Akció (712) Animáció (292) Családi (507) Dokumentum (25) Dráma (558) Életrajzi (63) Fantasy (165) Feliratos (94) Háborús (56) Horror (378) Kaland (542) Krimi (307) Misztikus (228) Online TV (5) Romantikus (363) Sci-Fi (271) Sorozatok (5) Thriller (476) Történelmi (76) Vígjáték (753) Zenés (87)

FACEBOOK!

FILM KÉRÉS ill KAPCSOLAT!

Név

E-mail *

Üzenet *

KICSIT ROLUNK!

Jó szórakozást, és kellemes időtöltés kívánok, minden kedves látogatónak! A weboldalon ingyen regisztráció nélkül tölthető le mozifilmek találsz. Kövess minket a Facebook-on, hogy értesülhess az új filmmegjelenésekről, és a felkerült új tartalmakról.

Ezen a weboldalon és a weboldalt kiszolgáló szerveren illegális tartalom nem található!
Online-film.hu weboldal csupán az interneten bárki által elérhető linkek kategorizált gyűjteménye.

Mindenkinek kellemes szórakozást és filmnézést kívánok! További szép napot!

HONLAP TÁMOGATÁSA!

Tisztelt látogató, amenyiben tetszik az oldalunk kérjük támogasson minket paypal on kereszül 500 Ft/ alkalom. Köszönjük!BANNER!

 
Copyright © 2015 FILM LETÖLTÉS
-->