Ha nem működő film-linket találsz kérlek jelezd felénk hogy javíthassuk "ingyenfilmletoltes@freemail.hu" vagy írj kapcsolat pontban!
Home » , , , » Aloha (2015)

Aloha (2015)


Szereplők: Bradley Cooper, Emma Stone, John Krasinski, Alec Baldwin, Rachel McAdams, Bill Murray, Danny McBride


Fegyverszakértő, a szakmája legjobbja és mindig szükség van rá. Brian Gilcrest (Bradley Cooper) büszke is lehetne mindarra, amit elért, de valahogy mégsem elégedett. Ennek egyik oka talán az, hogy egyelten barátja van, Jeremy, a nagyon okos, és majdnem teljesen kikapcsolhatatlan robot. Egy kínai provokációra adandó válaszul a hadvezetés úgy dönt, hogy újra felszerel elfeledett hawaii katonai bázist, és onnan indítja el legújabb kémműholdját. Egy teljesen humortalan katonanő (Emma Stone) társaságában Briannek kell felügyelnie a bázis újbóli hadba állítását. Ám ehhez el kell nyernie a szigeten a vének tanácsa áldását. A műholdat csak akkor lőhetik ki, ha őket sikerül meggyőzni. A helyzetet csak bonyolítja, hogy a férfi találkozik élete nagy szerelmével (Rachel McAdams), aki a szigeten kezdett új életet, és most boldogan él férjével és két gyerekével.

 BD Rip - Magyar feliratos - LETÖLTÉS - 814,5 MB
 Felirat letölthető hozzá ITT! - 94 KB
(Kicsomagoláshoz szükséges jelszó: onlinepont)
.

KATEGÓRIÁK!

2015 (190) 2016 (189) 2017 (31) Akció (714) Animáció (292) Családi (507) Dokumentum (25) Dráma (558) Életrajzi (63) Fantasy (166) Feliratos (94) Háborús (56) Horror (379) Kaland (543) Krimi (307) Misztikus (228) Online TV (5) Romantikus (363) Sci-Fi (272) Sorozatok (5) Thriller (477) Történelmi (76) Vígjáték (753) Zenés (87)

FACEBOOK!

FILM KÉRÉS ill KAPCSOLAT!

Név

E-mail *

Üzenet *

KICSIT ROLUNK!

Jó szórakozást, és kellemes időtöltés kívánok, minden kedves látogatónak! A weboldalon ingyen regisztráció nélkül tölthető le mozifilmek találsz. Kövess minket a Facebook-on, hogy értesülhess az új filmmegjelenésekről, és a felkerült új tartalmakról.

Ezen a weboldalon és a weboldalt kiszolgáló szerveren illegális tartalom nem található!
Online-film.hu weboldal csupán az interneten bárki által elérhető linkek kategorizált gyűjteménye.

Mindenkinek kellemes szórakozást és filmnézést kívánok! További szép napot!

HONLAP TÁMOGATÁSA!

Tisztelt látogató, amenyiben tetszik az oldalunk kérjük támogasson minket paypal on kereszül 500 Ft/ alkalom. Köszönjük!BANNER!

 
Copyright © 2015 FILM LETÖLTÉS
-->